Rólunk

Kedves Érdeklődő!
 
Az ILST-Hungary Kft. 2007 óta vesz részt Magyarországon aktív piaci szereplőként világítástechnika és alternatív energiafejlesztési vonalon.
A 90-es években kutató-fejlesztőként, intelligens vezérlést alkalmazó (DMX512) világítástechnikai és nagy teljesítményű lézertechnikai eszközök fejlesztésével, valamint mezőgazdasági, ipari területeken alkalmazott számítógép vezérelt, elektronikai rendszerek tervezésével és kivitelezésével foglalkoztunk.
Eredményeink többek között a 90-es évek közepén Magyarországon az első magyar fejlesztésű és gyártású, szórakozó helyeken és színházakban előszeretettel alkalmazott: vezérelhető „Mirachle Scanner” intelligens lámpacsalád.
Széleskörű tapasztalatunk eredményeként jelenleg fejlesztési profilunk célkitűzése az energiafelhasználáshoz köthető kiadások jelentős csökkentése. Ennek megvalósítása érdekében cégünk tevékenységi körében napenergiával működő és LED technológiájú világítástechnikai termékek fejlesztésével és gyártásával, továbbá naperőművek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik.
Az elmúlt években megvalósított sikeres projektjeinknek köszönhetően a legnagyobb és legtöbb leinformálható referenciával rendelkező, kizárólag magyar tulajdonban álló fejlesztő és gyártó cég vagyunk napelemes térvilágítási és közvilágítási technológiák tekintetében Közép-Európában.
 
Termékeink magyar fejlesztésű, magyar gyártmányok!
 
A megrendelő egyedi igényeinek és a földrajzi adottságoknak való megfelelés cégünk alapfilozófiája.
Mérnökeink szakértelme és tervező szoftverek alkalmazásával igény szerint készítünk: mérnöki felmérést, kiviteli tervet, pályázatokhoz megvalósíthatósági tanulmányt és fotó-realisztikus látványtervet. Továbbá rendelhető komplett 3D filmet a jövőben megvalósulandó projektekről a vizuális megjelenítés és elképzelések bemutathatóságára. Partnercégeink által komplett pályázati anyagok megvalósítását is vállaljuk.
 
Tisztelettel és baráti üdvözlettel:
Molnár Sándor
okl. gépészmérnök
okl. műanyagtechnológiai gyártásmérnök
matematikus-informatikus tanár
 
ILST-Hungary Kft.
Műszaki Igazgató
+36-70-453-6268
msandor@ilst.hu